Call-Center Live

Dreptul de retur

Politica de returnare

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Astfel clientii SC TOPASPRO SRL pot returna produsele in ambalajul original si in aceeasi conditie in care au fost receptionte, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui alt motiv.

Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:

  • anvelope care nu au fost comercializate de SC TOPASPRO SRL
  • anvelope montate si demontate;
  • anvelope ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;
  • anvelope depozitate necorespunzator.

Costul de returnarea a produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport ales sa aiba confirmare de primire. SC TOPASPRO SRL va inapoia contravaloarea produselor returnare care indeplinesc conditiile mentionate anterior, in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Mentionam faptul ca suma returnata nu include costurile de transport suportate de client.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.