Tipuri de jante

Tipuri de jante
Tipuri de jante

La noi gasiti jante pentru toate tipruile de autovehicule. Jante din diverse materiale, aliaje sau tabla, gasiti cele mai potrivite si de calitate produse cu care sa va echipati masina. Oferim consultanta si service si in ceea ce priveste montajul jantelor si al anvelopelor, echilibrarea rotilor, adaptarea presiunii in pneuri, realizarea geometriei si a paralelismului rotilor.

Operatiunea de montare a anvelopelor este una delicata, avand nevoie de scule profesionale, dar si de cunostinte pe masura. Daca alegeti anvelope scumpe, nu faceti rabat nici cand vine vorba de montaj!

Lasati profesionistii sa se ocupe, indiferent de tipul de cauciucuri, de vara, de iarna, all season. Pentru cativa zeci de lei in plus, aveti garantia ca nu va distrugeti singuri anvelopele. Un stres in minus pentru dvs, numai cu echipa noastra profesionista, pentru care montarea unui pneu nu dureaza mai mult de 10 – 15 minute.

Echilibrajul rotii este inclus in pretul montajului. Alegeti ce anvelope doriti dvs, cautzti un pret accesibil si nu va faceti griji in privinta montajului, caci noi stam la dispozitia dvs cu tot ce aveti de reglat la masina in privinta cauciucurilor.

Ne puteti contacta si telefonic, unde puteti discuta cu un tehnician, va puteti programa pentru montaj, fie acasa la dvs, sau oriunde va este mai convenabil.

Garantam calitate si responsabilitate din partea angajatilor nostri si, foarte important pentru bugetul dvs, preturile sunt foarte competitive, in comparatie cu service-urile obisnuite.

Oferim servicii de umflare a anvelopelor cu azot. Prin folosirea azotului se reduce oxidarea anvelopei in interior. Astfel creste durata de viata a cauciucului. Masina se poate manevra mai usor.

Sunt reduse mult pierderile de gaz din interiorul pneului, iar dezumflarea se produce totusi, dar intr-un ritm foarte foarte lent. Veti avea siguranta ca presiunea din roti se va mentine multa vreme si veti scapa de o grija in plus.

Se poate folosi si aerul comprimat pentru obtinerea acelorasi proprietati ca si azotul simplu, insa ar necesita crearea in interiorul anvelopei a concentratiei de oxigen care se afla in atmosfera.

Legate de jantele auto, avem o oferta foarte diversificata, produse de toate preturile, si ce e cel mai important, garantam cel mai bun raport pret – calitate.

Jante dein aliaje metalice sau jante de tabla, potrivite pentru masina dvs, pentru ca siguranta sa fie cuvantul de ordine, de fiecare data cand va urcati la volan. Cititi ce tip de jante vi se potrivesc, in cartea tehnica a masinii. Aveti grija sa se potriveasca caracteristicile jentelor originale cu cele pe care doriti sa le cumparati. Daca nu sunteti primul proprietar al masinii, nu cumparati un set de jante, conforme cu cele pe acre vreti sa le schimbati. Exista riscul ca vechiul proprietar sa nu fi respectat cerintele legate de jantele originale, pe care le-a schimbat la voia intamplarii, fara sa respecte indicatiile producatorului masinii, aflate in cartea tehnica.

Informati-va intotdeuana si alegeti produse conforme pentru masina dvs, pentru ca siguranta dvs si a familiei sunt cele mai de pret lucruri si singurele care trebuie sa va ingrijoreze.

Postează un comentariu


*