Sfaturi cu privire la montarea si demontarea in cazul anvelopelor agroindustriale

Sfaturi cu privire la montarea si demontarea in cazul anvelopelor agroindustriale
Sfaturi cu privire la montarea si demontarea in cazul anvelopelor agroindustriale

Multi ar spune ca alegerea anvelopelor apartinand unui  brand recunoscut in domeniu este detaliul cel mai important, cand ne alegem cauciucurile pentru masina. Nu va contrazice nimeni in acest sens, insa nu uitati ca montajul anvelopelor se afla pe aceeasi linie de importanta.

Operatiunea de montare a anvelopelor este una delicata, avand nevoie de scule profesionale, dar si de cunostinte pe masura. Daca alegeti anvelope scumpe, nu faceti rabat nici cand vine vorba de montaj!

Lasati profesionistii sa se ocupe, indiferent de tipul de cauciucuri, de vara, de iarna, all season. Pentru cativa zeci de lei in plus, aveti garantia ca nu va distrugeti singuri anvelopele. Un stres in minus pentru dvs, numai cu echipa noastra profesionista, pentru care montarea unui pneu nu dureaza mai mult de 10 – 15 minute.

 

Dejantarea anvelopei

  1. nu se scoate talonul cand anvelopa este sub presiune.
  2. se scoate ventilul de aer.

Janta se scoate cand anvelopa este dezumflata complet. Nu se foloses cunelte ascutite, care pot deteriora banda de rulare sau flancul.

Se scoate apoi talonul incepand cu locul unde este inscriptionat semnul de dejantare, in caz ca anvelopa are asa ceva.

 

Montarea anvelopelor agroindustriale

Se verifica compatibilitatea dintre janta si anvelopa. Si daca raspunsul este da, atunci se verifica si potrivirea anvelopei cu vehiculul sau utilajul dvs, pentru a fi sigur ca va face fata solicitarilor.

Diametrul jantei trebuie sa fie este egal cu diametrul anvelopei pe care doriti sa o montati.

Puteti verifica si cartea tehnica a producatorului, pentru a va asigura ca puteti monta acea anvelopa pe tipul de janta respectiv.

Curatati janta. Nu montati niciodata o anvelopa pe o janta deteriorata.

 

Respectati indicatiile referitoare la nivelul presiunii, pentru a va proteja anvelopele agroindustriale si a le creste durata de functionare.

Postează un comentariu


*