Jante de aliaj vs. jante de tabla

Jante de aliaj vs jante de tabla
Jante de aliaj vs jante de tabla

Sunteti in situatia, nefericita pentru buzunarul dvs, fericita pentru masina insa, in care urmeaza sa va achizitionati un set de jante noi. Si cum oferta este foarte variata, de toate tipurile, firmele, dimensiunile si materialele ce intra in componenta, probabil va este greu sa va decideti.

Noi vrem sa prezentam mai jos tipurile de jante, in fucntie de materilaul din care sunt realizate si principalele caracteristici ale acestora. Citind aceste lucruri, speram sa va decideti mai usor ce va doriti.

Jantele de aliaj, de aluminiu atat modele premium, cat si jante ceva mai accesibile, in fucntie de bugetul alocat, gasiti la firma noastra.

Jantele dealiaj arata foarte bine, le puteti gasi in diverse modele, designuri, culori. Aceste jante nu ruginesc niciodata, indifferent de temperatura, umezeala. Prin urmare scapati de o grija, caci nu veti fi nevoit sa cumparati un nou set foarte repede. Jantele de aliaj se echilibreaza mult mai usor si pastreaza rotile echilibrate, mult mai  bine decat o fac cele de tabla. Jantele din aliaj ajuta la racirea franelor, mult mai repede, daca de exemplu, ati fost nevoit sa folositi franele foarte mult.

Printer dezavantajele jantelor de aliaj se numara pretul mult mai mare. Au insa si dezavantaje de alta natura, prin urmare se zgarie mult mai usor, pot aparea crapaturi, fisuri in acestea.

Jantele de tabla sunt mult mai accesibile ca prêt, comparative cu cele din aliaj. Sunt si mult mai usoare. Sunt foarte rezistente cand vine vorba de zgarieturi, astfel daca se intampla sa va loviti de borduri sau orice alt obstacol, jantele de table vor rezista mai bine fata de cele din aliaj sau aluminiu.

Si nu in ultimul rand, un alt avantaj al jantelor de table este faptul, ca in caz de indoituri, acestea se pot indrepta foarte usor.

Au si dezavantaje insa. Nu pot fi comparate cu cele din aluminiu, cand vine vorba de aspect. O problema mai mare ca aspectul, este rugina. Si se dezechilibreaza mult mai repede fata de jantele din aluminiu.

Nu uitati ca la noi gasiti jante pentru toate tipruile de autovehicule. Jante din diverse materiale, aliaje sau tabla, gasiti cele mai potrivite si de calitate produse cu care sa va echipati masina. Oferim consultanta si service si in ceea ce priveste montajul jantelor si al anvelopelor, echilibrarea rotilor, adaptarea presiunii in pneuri, realizarea geometriei si a paralelismului rotilor.

Operatiunea de montare a anvelopelor este una delicata, avand nevoie de scule profesionale, dar si de cunostinte pe masura. Daca alegeti anvelope scumpe, nu faceti rabat nici cand vine vorba de montaj!

Lasati profesionistii sa se ocupe, indiferent de tipul de cauciucuri, de vara, de iarna, all season. Pentru cativa zeci de lei in plus, aveti garantia ca nu va distrugeti singuri anvelopele. Un stres in minus pentru dvs, numai cu echipa noastra profesionista, pentru care montarea unui pneu nu dureaza mai mult de 10 – 15 minute.

Postează un comentariu


*