Alege ce e mai bun pentru tine in materie de anvelope!

Alege ce e mai bun pentru tine in materie de anvelope
Alege ce e mai bun pentru tine in materie de anvelope

Este vital sa va alegeti anvelopele potrivite, in functie de performantele pe care le urmariti de la masina dvs. Nu este o decizie care merita sa o neglijati sau pe acre sa o luati in pripa. De deciziile si accesoriile cu care o sa va echipati masinile, depinde intreg cnfortul dvs din timpul condusului si mai mult decat atat, de acest lucru depinde si siguranta dvs si a celor cu care calatoriti, pot fi prieten sau familie.

Alegeti in pimul rand anvelope noi, asa sunteti siguri ca ati scapat de griji o buna perioada de timp. Oate pneurile trebuie sa fie la fel, pentru a va oferi performanta si calitate la condus.

Daca sunteti in situatia de a inlocui doar o anvelopa, cautati una similara cu celelalte care sunt deja pe masina dvs, pentru a avea aceleasi caracteristici.

Daca sunttei in situatia de a schimba doua anvelope, in timp ce doua aflate pe masina sunt inca bune de folosit, va sfatuim sa cautati anvelope identice sau asemanatoare ca si caracteristici, pentru a spori eficienta masinii dvs. Dar va trebui sa va axati si pe problema care a dus la uzarea excesiva a doua dintre anvelope. Mergeti la un service auto autorizat pentru a afla cauza uzurii si remediati problema, altfel riscati sa treceti iar prin aceasta problema.

Ar fi de preferat ca toate anvelopele sa se uzeze in acelasi ritm, pentru a schimba un set odata. Stiu ca poate fi dificil din punct de vedere financiar, dar asa e cel mai corect.

Algeti dimensiunea potrivita de anvelope, niciodata mai mici, deoarece pneurile sunt cele care sustin intreaga greutate a masinii.

Aveti la dispozitie anvelope specifice fiecarui sezon sau cele compatibile cu toate. Inainte de a face alegerea cantariti toate variabilele, costul redus sau nu, dar si faptul ca o anvelopa all season nu va poate oferi aceleasi performante ca si acelea specifice unui anume sezon.

Stiu ca aveti o gama variata de produse dintre care sa alegeti, cand vine vorba de orice piesa componenta a masinii dvs. Stiu ca va limiteaza si bugetul, insa ganditi-va ca anvelopele au rol esential in condus, in usurinta si siguranta condusului. Daca mai ezitati, va recomandam sa va ganditi de mai multe ori, cand va alegeti alte piese, pentru masina, care au mai mult rol estetic, dar la capitolul anvelope, veti fi multumit si satisfacut total numai de anvelopele de brand, care isi merita toti banutii in plus.

 

Pentru a va incuraja putin, ganditi-va ca oricum anveopele costa mai putin decat benzina de care aveti nevoie pentru ca anvelopele sa se uzeze!

 

Nu aveti nevoie de multe informatii sau multe studii, pentru a stii cand trebuie inlocuite anvelopele. Trebuie urmarite cu atentie doar semnele de uzura. De aemenea, un lucru pe care mai ales soferii mai experimentati il simt efectiv, masina nu mai merge cum ar trebui, mai ales in anumite conditii meteo, ploaie, zapada, etc. e un semn clar pentru acesti soferi ca anvelopele trebuie inlocuite.

Postează un comentariu


*